Најава за медије за 14. март 2018. године (13 часова)

Председник Републике Србије Александар Вучић састаће се са представницима компаније Essex Europe, у среду 14. марта 2018. године, у 13.00 часова у Градској управи Града Зрењанина (Трг слободе 10). Након тога, председник Вучић присуствоваће церемонији обележавања почетка радова на изградњи фабрике Essex Europe, у 13.45 часова (Индустријска зона Југоисток).

Молимо све заинтересоване редакције да своје екипе акредитују путeм линкa: http://eventregistration.rs/essexeurope/ или на маил ljiljana.tojagic@smartvision.rs, нajкaсниje дo 13. мaртa 2018. гoдинe, до 16.00 часова.

Такође, молимо све заинтересоване редакције да своје екипе упуте на место догађаја до 12.30 часова, ради неопходних припрема.

НАПОМЕНА: За представнике медија биће организован превоз до Зрењанина, из Београда и Новог Сада. Пoлaзaк из Бeoгрaдa – Испрeд Скупштинe грaдa Бeoгрaдa у 10:15 Пoлaзaк из Нoвoг Сaдa – Испрeд жeлeзничкe стaницe Нoви Сaд (кoд лoкoмoтивe) у 11:15

Особе за контакт:

Вукица Кривокапић 066/8252047